woensdag 23 januari 2013

Winterpret geniet er van!


Zo het winterweer houdt ons alweer een paar weken flink bezig. Sneeuwpret voor jong en oud. Gezellig met elkaar sleetje glijden. Maar als je met de sneeuw onderweg naar je werk of naar een afspraak moet elders in het land kan het weer ook voor flinke ongemakken zorgen.

Nu kunnen we op verschillende plaatsen al weer heerlijk schaatsen. Maar ook daarmee liggen valpartijen op de loer. Maar ook gewoon een uitglijder op het trottoir of stoepje kan zo enorm pijnlijk zijn. Met alle vervelende gevolgen van dien. Botten breken in het ergste geval. Maar flinke kneuzingen of spierpijn daar kunnen we echt wel een tijdje last van houden. En heb je zelf daar nog geen één keer last van gehad dan kan ik alleen maar zeggen: ‘Je bent een bofkont!’

We kunnen best wel iemand in de familie, kennissen of vriendenkring die minder geluk hebt in dit geval. Gelukkig heb ik thuis in de badkamer altijd iets voor de hand om deze nare problemen de eerste hand te kunnen bieden. Shanghan-Lun spierolie komt uit de aromatherapie lijn. Dit product geeft een onmiddellijke verlichting, maakt spieren soepel, stimuleert de doorbloeding, versnelt het herstel van spierweefsel en is zeer geschikt als sportverzorgings-middel. 

Het mooie van dit product vindt ik zelf het geeft geen huidirritatie. Er zijn producten op de markt tegen spierpijn als je dan je zelf met het product heeft ingesmeerd ontplof je bijna na enkele minuten. Dat is bij dit product in géén enkel geval een probleem. Het zorgt er wel voor dat het gesmeerde gedeelte van je huid heerlijk warm wordt, waardoor het pijnlijke meteen naar de achtergrond verdwijnt.

Waardoor je de andere dag weer denkt: kom op we gaan weer genieten van het heerlijke winterweer!
Groetjes van Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten